Webinars
Wat ondernemen zij?

Community Building
Marc Rodan van Krew Community

Dinsdag 8 juni 2021 16:00-17:00 uur

Op dinsdag 8 juni 16:00-17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid haar derde webinar van 2021. Marc Rodan van Krew Community neemt ons mee in het thema: Community Building.

Ondernemers hebben vaak twijfel en zorgen over hoe ze hun business het beste kunnen runnen. Marc biedt hen gestructureerde, terugkomende meetings met gelijkgestemde ondernemers, zodat ze gefocust en met rust in hun hoofd kunnen doorbouwen aan hun onderneming.

In dit webinar vertelt Marc over hoe je als ondernemer het concept van mastermind meetings succesvol kunt toepassen om de groei van jezelf en van je business enorm te accelereren. Hij deelt zijn persoonlijke blauwdruk voor effectieve masterminds en hoe hij deze toepast in binnen KREW: zijn online community voor creatieve ondernemers. 

Aanmelden voor het webinar?
Alle leden van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen via deze link het webinar volgen. De videoverbinding wordt gestart op 8 juni om 15:50 uur.

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan voor aanvang van het webinar de digitale link toegestuurd.

How to use… LinkedIn
Harrie Lamers, ondernemer en verbindingsmakelaar

DINSDAG 11 MEI 2021 VAN 16:00 – 17:00 UUR

Sta jij ook op LinkedIn, maar doe je er weinig mee? Of weet je niet zo goed hoe? Wil jij effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden van LinkedIn, het grootste professionele online netwerk ter wereld?

Tijdens dit webinar krijg je concrete en praktische tips van Harrie Lamers. Daarmee zal je ervaren dat je gevonden gaat worden en in staat bent zelf nieuwe waardevolle connecties te maken. 

Over Harrie Lamers
Harrie Lamers geeft je, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang laat hij zien wat er allemaal mogelijk is. Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en/of personen op het gebied van online en/of offline marketingstrategieën en verkoopstrategieën. 

Heb je al vragen over LinkedIn, neem contact op met Harrie middels LinkedIn.

Terugkijken? 
Word lid van onze Community, neem contact op met info@communitytegeneenzaamheid.nl en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 1 december 2020.

Lid worden

Effectief Lobbyen
Kim Schofaerts, voorzitter MKB Den Haag

Dinsdag 13 april 2021 van 16:00 -17:00 uur

Op dinsdag 13 april van 16:00 -17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid een webinar rondom het thema ‘effectief lobbyen’. Op welke wijze voert MKB Den Haag de lobby, hoe werken ze samen met MKB-Nederland en de overige afdelingen? 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt Kim Schofaerts dit uit.

Aanmelden voor het webinar?
Alle leden van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen via deze link het webinar volgen. De videoverbinding wordt gestart op 13 april om 15:50 uur.

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan voor aanvang van het webinar de digitale link toegestuurd.

Terugkijken?

Word lid van onze Community en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 3 november 2020.

Bel me terug

Bedankt