Webinars
Wat ondernemen zij?

Community Building
Marc Rodan van Krew Community

Dinsdag 9 maart van 16:00-17:00 uur

Op dinsdag 9 maart 2021 van 16:00 – 17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid haar derde webinar van 2021. Marc Rodan van Krew Community neemt ons mee in het thema: Community Building.

Ondernemers hebben vaak twijfel en zorgen over hoe ze hun business het beste kunnen runnen. Marc biedt hen gestructureerde, terugkomende meetings met gelijkgestemde ondernemers, zodat ze gefocust en met rust in hun hoofd kunnen doorbouwen aan hun onderneming.

In dit webinar vertelt Marc over hoe je als ondernemer het concept van mastermind meetings succesvol kunt toepassen om de groei van jezelf en van je business enorm te accelereren. Hij deelt zijn persoonlijke blauwdruk voor effectieve masterminds en hoe hij deze toepast in binnen KREW: zijn online community voor creatieve ondernemers. 

Aanmelden voor het webinar?
Alle leden van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen via deze link het webinar volgen. De videoverbinding wordt gestart op 9 maart om 15:50 uur.

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan voor aanvang van het webinar de digitale link toegestuurd.

Branding
Eric en Denise van Roestig Blond

Dinsdag 9 februari van 16:00 – 17:00 uur

Op dinsdag 9 februari van 16:00 – 17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid haar tweede webinar van 2021. Eric Beugelsdijk van Roestig Blond neemt ons mee in het thema: Branding

Het belang van branding en de 6 ingrediënten die een goed merkverhaal moeten bevatten staan centraal in deze talk. In zijn verhaal inspireert Eric je en daagt je uit mee te denken over jouw eigen branding.

Eric en Denise van Roestig Blond weten als geen ander hoe je goede en relevante branding opbouwt. Het merkbureau Roestig Blond heeft bier als visitekaartje; om te laten zien hoe je een sterk merk neerzet, hebben ze het blond biertje op de markt gebracht.

Aanmelden voor het webinar?
Alle leden van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen via deze link het webinar volgen. De videoverbinding wordt gestart op 9 februari om 15:50 uur.

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan voor aanvang van het webinar de digitale link toegestuurd.

Marketing in 2021? Start met loyaliteit
Niels Vonk van B2B Loyalty

Dinsdag 19 januari van 16:00 – 17:00 uur

Op dinsdag 19 januari van 16:00 – 17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid het eerste webinar van 2021. Het thema: Marketing in 2021? Start met loyaliteit.

Het maximale uit je marketing euro’s halen? Er is zoveel keuze aan kanalen en middelen. Focus juist nu eens op loyalty. Je hebt een relatie met (ex)opdrachtgevers. En hoe loyaler zij zijn, hoe meer duurzame waarde zij hebben. Dus stop direct met het overschatten van de loyaliteit van je klanten. In dit webinar helpt Niels Vonk van B2B Loyalty je met concrete tips en mindset, richting loyale opdrachtgevers.

Terugkijken?
Word lid van onze Community, e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 19 januari 2021.

Lid worden

How to use… LinkedIn
Harrie Lamers, ondernemer en verbindingsmakelaar

Dinsdag 1 december van 16:00 – 17:00 uur

Sta jij ook op LinkedIn, maar doe je er weinig mee? Of weet je niet zo goed hoe? Wil jij effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden van LinkedIn, het grootste professionele online netwerk ter wereld?

Tijdens dit webinar krijg je concrete en praktische tips van Harrie Lamers. Daarmee zal je ervaren dat je gevonden gaat worden en in staat bent zelf nieuwe waardevolle connecties te maken. 

Over Harrie Lamers
Harrie Lamers geeft je, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang laat hij zien wat er allemaal mogelijk is. Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en/of personen op het gebied van online en/of offline marketingstrategieën en verkoopstrategieën. 

Heb je al vragen over LinkedIn, neem contact op met Harrie middels LinkedIn.

Terugkijken? 
Word lid van onze Community, neem contact op met info@communitytegeneenzaamheid.nl en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 1 december 2020.

Lid worden

Lonely at the top
Quintin Schevernels, CEO van Funda

Dinsdag 3 november 2020 van 16:00 – 16:45 uur

Quintin Schevernels (1971) is specialist op het gebied van innovatie en groei. Hij heeft vele jaren ervaring als executive en non-executive board member bij zowel corporates als startups. Hij zat onder andere in de directie van Telegraaf Media Group, was na een management buy out CCO/COO bij VNU Media en was CEO van Augmented Reality bedrijf Layar. Sinds juni 2018 is Quintin CEO van Funda. Maar dat is niet de enige reden dat wij hem een interessante spreker vinden. Bij Sprout – Startups & Scaleups heeft Quintin zijn verhaal gedaan over eenzaamheid. Hij vertelde daar o.a.: “Ik ervaarde eenzaamheid toen ik als CEO bij Layar de rekeningen niet meer kon betalen en het licht bijna uit moest doen.”

Terugkijken? 
Word lid van onze Community, neem contact op met info@communitytegeneenzaamheid.nl en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 3 november 2020.

Lid worden

Terugkijken?

Word lid van onze Community en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 3 november 2020.

Bel me terug

Bedankt