Webinars
Wat ondernemen zij?

Mijn lessen na het bouwen van een online community tijdens corona
Marc Rodan van Krew Community

Dinsdag 8 juni 2021 16:00-17:00 uur

Op dinsdag 8 juni 16:00-17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid haar derde webinar van 2021. Marc Rodan van Krew Community neemt ons mee in het thema: Community Building.

Wat doe je je als je op het punt staat om een contract voor je eigen coworkingspace te ondertekenen, maar een wereldwijde pandemie gooit roet in het eten? Ik startte een online community. Want als iedereen plotseling vanuit huis moet werken, wordt verbinding met gelijkgestemde mensen nóg belangrijker. Althans, dat dacht ik.

In dit webinar van 40 minuten (plus Q&A) deel ik mijn belangrijkste lessen na 1 jaar bouwen aan KREW: onze online community voor ondernemers. Je krijgt een kijkje achter de schermen en leert over mijn grootste uitdagingen en successen. Ook deel ik mijn kijk op lidmaatschapmodellen en hoe zo’n model ook voor jouw business interessant kan zijn.  

Bonus: als je bij dit webinar aanwezig bent maak je kans op 1 van 3 kwartaallidmaatschappen voor KREW t.w.v. 87 euro exclusief BTW. Schrijf je nu in! Voor meer informatie over een KREW Membership, kijk op krewcommunity.com

Over de spreker: Marc Rodan is de oprichter van KREW, een informele community van ondernemers, gestart vanuit Den Haag en vanuit het idee dat netwerken niet saai of salesgedreven hoeft te zijn. Naast KREW bouwt Marc ook aan andere bedrijven en zet hij graag nieuwe concepten op; The Bikery, Online Academy Bouwen en Ninjafy zijn daar enkele voorbeelden van. Verder houdt hij van UFOs, video games, penguins, nieuwe dingen uitproberen, gitaar spelen... en natuurlijk een biertje pakken met KREW Members. Connect met Marc op LinkedIn.

Aanmelden voor het webinar?
Alle leden van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen via deze link het webinar volgen. De videoverbinding wordt gestart op 8 juni om 15:50 uur.

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan voor aanvang van het webinar de digitale link toegestuurd.

How to use… LinkedIn
Harrie Lamers, ondernemer en verbindingsmakelaar

DINSDAG 11 MEI 2021 VAN 16:00 – 17:00 UUR

Sta jij ook op LinkedIn, maar doe je er weinig mee? Of weet je niet zo goed hoe? Wil jij effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden van LinkedIn, het grootste professionele online netwerk ter wereld?

Tijdens dit webinar krijg je concrete en praktische tips van Harrie Lamers. Daarmee zal je ervaren dat je gevonden gaat worden en in staat bent zelf nieuwe waardevolle connecties te maken. 

Over Harrie Lamers
Harrie Lamers geeft je, met zijn jarenlange netwerkervaring, een kijkje in deze wereld. Als ‘verbinder’ pur sang laat hij zien wat er allemaal mogelijk is. Hij geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en/of personen op het gebied van online en/of offline marketingstrategieën en verkoopstrategieën. 

Heb je al vragen over LinkedIn, neem contact op met Harrie middels LinkedIn.

Terugkijken? 
Word lid van onze Community, neem contact op met info@communitytegeneenzaamheid.nl en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 1 december 2020.

Lid worden

Effectief Lobbyen
Kim Schofaerts, voorzitter MKB Den Haag

Dinsdag 13 april 2021 van 16:00 -17:00 uur

Op dinsdag 13 april van 16:00 -17:00 uur organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid een webinar rondom het thema ‘effectief lobbyen’. Op welke wijze voert MKB Den Haag de lobby, hoe werken ze samen met MKB-Nederland en de overige afdelingen? 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt Kim Schofaerts dit uit.

Aanmelden voor het webinar?
Alle leden van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen via deze link het webinar volgen. De videoverbinding wordt gestart op 13 april om 15:50 uur.

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan voor aanvang van het webinar de digitale link toegestuurd.

Terugkijken?

Word lid van onze Community en ontvang de opnames van dit webinar van dinsdag 3 november 2020.

Bel me terug

Bedankt