Met Hart en Zaak 1 - Aflevering 3

Mensen met elkaar verbinden, dat is de drijfveer

De Haagse Community tegen Eenzaamheid bestaat uit ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering lokale eenzaamheid op een actieve wijze bestrijden.

In aflevering drie van Met Hart En Zaak spelen persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en oprechtheid een hoofdrol. Hoe maak je een echte klik met je klanten en hoe verbind je mensen met elkaar? Schoonheidsspecialiste Jillian Barrett inspireert en onderneemt met hart en zaak.

Ondernemer?

Kansen zien, initiatief nemen en waarde creëren. Ondernemen doe je met trots en daadkracht. Het is ook verantwoordelijkheid nemen, betrokken zijn en verbinden. Ondernemen doe je met hart en zaak.

Ondernemer en benieuwd wat jij kan betekenen voor Met Hart en Zaak? We vertellen je er graag meer over!

Ja, ik wil meer weten

Wij zetten ons in Met Hart en Zaak

Diepe gesprekken voeren en een klik maken, dat is mijn drijfveer

Jillian

Schoonheidsspecialiste
Nubifera

Sommige ondernemers werken op een zeer persoonlijk niveau, voeren diepe gesprekken en bouwen een band op met hun klanten. Zo ook schoonheidsspecialiste Jillian Barrett van Nubifera. Het zit dan ook in haar aard om echt aandacht te hebben voor mensen, niet te snel te oordelen en altijd een luisterend oor te bieden. Het mooie daarvan is dat je mensen echt leert kennen en op hun sociale behoefte in kan spelen. Zo organiseert Jillian samen met andere professionals beautydagen voor Loosduiners die wel wat extra aandacht verdienen. Dat is hoe je volgens deze sociaal bewogen ondernemer contact maakt, een veilige sfeer creëert en mensen met elkaar verbindt.

Het is zo goed dat ondernemers laten zien dat ze het zich aantrekken

Marina

Pastor
Aandachtscentrum Den Haag

Mensen worden te vaak en te snel voorgesorteerd volgens Pastor Marina Sonneveld. Daarom zet zij zich dagelijks in om inwoners van de stad een luisterend oor te bieden, te begeleiden of een rustpunt te geven. Zonder vooroordeel, met oprechte aandacht. Dat doet Marina Sonneveld bij het Oecumenisch Aandachtscentrum van Den Haag. Een rustpunt, een plaats van ontmoeting waar iedereen vrijblijvend langs kan komen. Echt aandacht voor elkaar hebben hoort echter niet alleen in een centrum te gebeuren, maar in de hele maatschappij. Daarom is het juist belangrijk dat ondernemers, instanties, professionals en vrijwilligers zich inzetten voor de medemens.

Bedankt