Afleveringen
Met Hart en Zaak
Deel 2

In de nieuwe afleveringen van Met Hart en Zaak 2 volgen we de deelnemers van door ondernemers georganiseerde activiteiten en zijn we getuige van vijf bijzondere ontmoetingen. Dit gaat over voelen en doen. Over ondernemers. Over mensen. Over échte ontmoetingen. Met hart en zaak.

Geïnspireerd? Maak een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden.

Afspraak maken
10 feb. 2020

Oh, Oh, Den Haag…

Aflevering 5

Sport verbroedert. Voetbal verbindt. Zeker bij een trotse stadsclub als ADO Den Haag. Jeroen gaat al jaren met zijn vrienden naar iedere thuiswedstrijd. Samen besluiten ze iedere wedstrijd een groep senioren op sleeptouw te nemen en een bijzondere dag te bezorgen.

Bekijk deze aflevering

Aflevering 4

Erover praten. Je ervaringen delen. Samenkomen en open durven zijn. Het lucht op en doorbreekt het gevoel van eenzaamheid. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend voor de Haagse Nathalie.

Bekijk deze aflevering

Aflevering 3

Ze straalt, is energiek en heeft veel vriendinnen. Vandaag ontmoet ze Erik Rutten van Exact. Samen met zijn team komt hij vrijwillig meewerken met de groep ´nagereisde´ wereldvrouwen. Om samen te werken, om verhalen te delen en vooral om elkaar te ontmoeten.

Bekijk deze aflevering

Aflevering 2

Monique gaat mee met een activiteit van het platform Go mingle en worden door Eric van Het Nationaal Theater ontvangen. Ga mee met deze speciale groep VIPS en wees getuige van de bijzondere ontmoeting tussen Monique en Eric.

Bekijk deze aflevering

Aflevering 1

Vrijwilligerswerk, bestuursfuncties, hobby’s en een groot sociaal netwerk. Toch voelt Margua uit de wijk Morgenstond zich weleens alleen. Ga mee naar de Beautydag tegen eenzaamheid en wees getuige van de bijzondere ontmoeting tussen Margua en Benita.

Bekijk deze aflevering

De komende maanden verschijnt er iedere maand 1 aflevering online.

Afleveringen
Met Hart en Zaak
Deel 1

In de afleveringen van Met Hart en Zaak 1 vertelden vijf ondernemers over hoe zij de strijd tegen eenzaamheid aangaan binnen de eigen bedrijfsvoering.

Bedankt